jueves, 28 de febrero de 2013

Conveni de col·laboració entre Apunts i La Calaixera



Avui, 27 de Febrer del 2013, s’ha signat l’acord de col·laboració entre Apunts, La Calaixera, Joia i Arep.

Han assistit a l’acte, el Sr. Julio Castillo Porras, coordinador d’Apunts; Sr. Josep Castells Tarrés, coordinador de La Calaixera; Sr. Enric Arqués Martí, president de Joia, i Sr. Joan Salló Martí, director d’Arep. L’objectiu de l’acte ha sigut consolidar la col·laboració ja encetada entre ambdues organitzacions, signant un acord de col·laboració entre els dos Centres Especials de Treball.
En aquest acord es contemplen els beneficis esperats, les aportacions d’ambdues parts, la organització i les actuacions comercials. Totes dues organitzacions esperen, amb aquest acord, complementar l’oferta de serveis i productes que ofereixen els seus Centres Especials de Treball.

Els màxims representants de cada entitat desenvolupen un paper actiu en la posada en marxa de l’aliança i el seu desenvolupament. 

jueves, 21 de febrero de 2013

El Business Model Canvas de la mà d'Alexander Osterwalder!

El Business Model Canvas de la mà d'Alexander Osterwalder el dia 1 de Març a l'Hotel Arts! No perdis la única oportunitat de (re)inventar el teu negoci! Per a empreses socials com a la Calaixera és important prendre la consciència dels constants canvis, per això us demanem la màxima difusió entre tota la xarxa social! Gràcies!


martes, 19 de febrero de 2013

Ens estem renovant! En breu trobaràs la nova pàgina web!


Seguim innovant i renovant! La Calaixera esta canviant la seva pàgina web, preparant la plataforma per demanar tot el material d'oficina a través de la pàgina web! En breu podràs gaudir del nou disseny i noves ofertes! 

jueves, 14 de febrero de 2013

viernes, 8 de febrero de 2013

Volem més somriures!


Els 254 somriures que ja tenim al facebook! En volem més! Entra al nostre facebook i fes el click en M'agrada! Tindrás accés als concursos, notícies i novetats del sector social. Gràcies per seguir-nos! 

lunes, 4 de febrero de 2013

A mal tiempo, buena cara!

El somriure és gratis! Trenquem aquest temps de crisis i cares tristes amb una campanya per fer-te somriure! Si ets el client d'ASM i un dia no et trobem al teu domicili a 080 27, trobaràs la nota de pas "Repartim somriures"! Mira a La Calaixera per conèixer tots els nostres serveis!